meditatie   meditatie
Siddhi meditatie Maharishi Patanjali

Maharishi Patanjali
auteur van de yoga sutra's


kijk op YouTube video
voor yogic flying

meditatie Home
Wat zijn Siddha's
Oorsprong Siddha's
Kundalini....
Yogisch vliegen
Inhoud van de cursus

Ervaringen

Lees hier de ervaringen van de cursisten die het Siddhi meditatie programma van blok 1 hebben gedaan...

Een bijzondere ervaring…….om de stilte zo diep te ervaren. Het contrast met de levendige energie via alle chakra’s gaf me een nieuwe kijk op mezelf.
Het beoefenen van de Siddhi’s is een bedding om me verder ontwikkelen.                   
Milenko Milectic

Geruime tijd ervaarde ik stilte in mijn dagelijks leven, maar deze kwam me nogal ‘flauw’ voor. Toen ik hoorde dat het beoefenen van de siddhi’s maakt dat de Stilte wordt verlevendigd, besloot ik de Siddhi meditatie cursus te doen.
Van ervaren siddha’s had ik reeds hun enthousiasme vernomen, maar dit had ik niet verwacht… Had iemand mij dit niet eerder kunnen vertellen? Op de dag van het afscheid voelde ik een enorme dankbaarheid voor alles wat ik had ontvangen. Thuisgekomen van de siddhi-meditatiecursus ziet de wereld er anders uit. Inderdaad…levendiger en intenser.
Bij de toepassing van de siddhi-technieken heb ik bij sommige siddhi’s, zoals intuïtie, duidelijke ervaringen in de vorm van krachtige energie die door mijn lichaam stroomt of het verkrijgen van inzichten. Dit kan echter per meditatie sterk verschillen. Mijn meditatie is wat onrustiger geworden, maar dat is een bekend verschijnsel van tijdelijke aard, zoals ook wordt bevestigd door ervaren siddha’s. Voordat ik de cursus begon had ik al het gevoel dat er van alles gaande was met en in mij. De cursus heeft dat gevoel versterkt. Gelukkig is het een gevoel dat ook gepaard gaat met niet zoveel moeten. Daarom laat ik het proces maar gaan en is het kennelijk niet de tijd om belangrijke beslissingen te nemen.
Stephanie van Raaij

Héééé, de innerlijke ruimte van alles en iedereen is écht hetzelfde! Ik heb het ervaren tijdens de Siddhi meditatie cursus. Buitengewoon, iedereen zou in de rij moeten staan voor deze cursus…
De opbouw van de cursus is zeer doordacht. Buitengewoon.
Guido Overdijk

Deze cursus is echt uniek! De combinatie van meditatie, inzichten, het laten bruisen van de levensenergie door de intensieve ademsessies en dan weer die diepe stilte door het beoefenen van de Siddhi’s…. Heel, heel veel gelachten, ook al een therapie op zich!

Ook de gehele verzorging van de maaltijden droeg bij aan een zeer positieve beleving.
Na de Siddhi cursus veel meer helderheid ervaren. Ik beweeg me gemakkelijk mee met het leven of het leven met mij…. Is er onderscheid?
Pieter Post

TDM groep

De groepsfoto van de Siddhi meditatie cursus, september 2006.

 

Cursus kosten & data
cursuslocatie
Wereldvrede
Cursusleiding
Kennismaking sessie
Ervaringen
Contact
Weblinks

meditatie

Chakra's

Siddhi meditatie
meditatie
meditatie meditatie meditatie meditatie meditatie
meditatie     meditatie